Sport

2016.03.29. 15:12

Ulti: Gelsei siker a végén

Zalaegerszeg – Véget ért a Police-Ola LSK ulti szakosztályának egy éven át tartott, II. Göcsej Kupa elnevezésű sorozata.

Varga Andor

A 12., záró fordulót az elmúlt hétvégén rendezték meg a Szalon Söröző és Étteremben. A viadalt Tislér Árpád (Gelse) nyerte meg, aki ezzel az összetettben is bebiztosította elsőségét. Az utolsó fordulóban két zalaegerszegi versenyző, Kiss Elek, valamint Róka Róbert végzett a második és a harmadik helyen; míg az összetettben Ollár Csaba (Zalaegerszeg) és Kulcsár Zoltán (Egervár) fért még fel a dobogóra.

A záró kör legjobbjai (balról): Róka Róbert, Tislér Árpád, Kiss Elek
Fotó: Szalay István

A verseny eredményei alapján Tislér Árpád megkaparintotta a Zalaegerszeg Bajnoka címet is, az ezért járó serleget majd a következő hétvégén veheti át Budapesten, ahol az ez évi Mesterbajnokságot bonyolítják le. Ezen egyébként Zalaegerszegről hattagú csapat vesz részt, melybe az elmúlt hétvégi eredmények alapján Róka Róbert is bekerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!