Sport

2015.12.18. 15:39

A Mikulás Kupát is a Szedett-Vedett nyerte

Zalaegerszeg - Zalaegerszeg Város Röplabda Bizottsága Mikulás Kupa néven jól sikerült vegyes röplabda tornát rendezett az Ostoros-csarnokban nyolc csapat részvételével.

Kerkai Attila

A résztvevők először két négyes csoportban körmérkőzést vívtak, majd következett a felső és alsó ági keresztjátékban a helyosztó. Ezzel a tornán résztvevő együttesek 5-5 mérkőzést játszottak a nap folyamán, és ez is fontos szempont volt. A novemberi tornához hasonlóan a Szedett-Vedett néven induló zalaegerszegi csapat végzett az első helyen (a csapat tagjai voltak: Gyenes Zoltánné, Havasiné Mészáros Jolán, Szalai Vivien, Cserjési Szilárd, Déri László, Domonkos Lajos, id. Gyenes Zoltán, Kardics Géza). Másodikként zárt az Out (Zalaegerszeg), míg harmadik lett a Retro (Zalaegerszeg).

A szervezők már dolgoznak a 2016. januári torna előkészítésén, hiszen a téli sorozatot folytatni szeretnék a tavaszig, amikor már a szabadban is rendezhetnek tornákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!