Sport

2015.07.04. 17:14

Másodikként a magyar bajnokságon

Nagykanizsa - A Győrben zajló felnőtt úszó országos bajnokság szombati napján is volt érdekeltsége a Délzalai Vízmű SE-nek a döntők során, hiszen Molnár Flóra a legjobb magyar idővel került a mindenről határozó utolsó futamába.

Kühne László

Mindez egyébként az 50 m női gyorson történt. Készült is nagyon a kanizsaiak úszója, talán ezért is vált kicsit görcsössé az úszása. Végül összességében a nyílt, vagyis más nemzetek képviselőit is felvonultató fináléban negyedik lett. Ez viszont a magyarok összevetésében azt jelentette, hogy csak Jakabos Zsuzsanna végzett nála előrébb, aki a házigazda győrieknek szerzett újabb aranyérmet. A kanizsaiak sportolójának az eredménye egyébként 25,76 másodperc volt.

Amint azt a beszámolókból megtudtuk, Flóra kicsit görcsössé vált fő számában, mondhatni nem "siklott" úgy, ahogy azt eltervezte, de a megszerzett - immár idei második - ezüstérme így is szépen csillog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!