Sport

2015.05.29. 11:36

Futsal: a Göcsej SK egy lépésre a céltól

Zalaegerszeg - Sorsdöntő mérkőzéshez érkezik hétfőn este 18.30 órától a Göcsej SK futsalcsapata. Ha az egerszegiek győznek a Nyírgyulaj ellen, kivívják az NB I-be kerülést. Ebben bízik Friss Szabolcs klubelnök és reméli, nagyon sok néző is buzdítja majd a csapatot.

Kerkai Attila

Igazi sikertörténet a Göcsej SK-é írtuk néhány héttel ezelőtt, amikor magát a klubot mutattuk be. Ebben természetesen a zászlóshajó , az NB II-es futsal csapat szereplése is vastagon benne van, amit most méginkább megfejelhetnek: egy hétfői siker ugyanis azt jelentené, hogy a Göcsej SK függetlenül az utolsó forduló eredményétől már kivívja az NB I-es szereplés jogát.

Az NB II-es rájátszásban résztvevő három együttes közül jelenleg a legjobban mindenképpen a Göcsej SK áll, hiszen két mérkőzésen szerzett 4 pontot, a Nyírgyulaj szintén négypontos, de már három találkozón jutott túl, ahogy a Szeged is, amelynek 3 pontja van. Vagyis helyzet van , így érzi ezt Friss Szabolcs, a Göcsej SK elnöke is.

- Történetünk eddigi legfontosabb mérkőzése előtt állunk, az eddigi munkánk gyümölcsét arathatjuk le - mondta. - Mindenki egészséges, eltiltottunk sincs, és úgy állunk ehhez a találkozóhoz, hogy nem akarjuk az utolsó fordulóra halasztani a döntést. Megjegyzem, ha nem nyernénk, még akkor is a saját kezünkben maradna a sorsunk, hiszen az utolsó fordulóban, június 8-án itthon játszunk a Szeged ellen. Ám nem szeretnénk eddig várni, hétfőn el akarjuk dönteni a feljutás kérdését. A találkozót azért hoztuk egy órával korábbra a megszokotthoz képest, hogy lehetőség szerint még többen buzdítsanak bennünket. Olyan meccs előtt állunk, ami ritkán adódik egy csapat, de talán a szurkolók életében is, úgyhogy várunk mindenkit!

A Göcsejből Horváth Elemér helyzetben a Baráti elleni meccsen. Fotó: Katona Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!