Sport

2015.03.23. 14:55

Bajnoki karateérmek Sárvárról

Zalaegerszeg - A Magyar JKA Karate Szövetség által szervezett XIV. Sárvár Kupa nyílt ippon shobu országos bajnokságán két zalai klub versenyzői is kitettek magukért.

Kerkai Attila

A versenyre 25 klub részéről 372 nevezés érkezett, a zalaegerszegi Toriki Egyesület 6 fővel indult erre a rangos eseményre, melyről 4 arany, 1 ezüst, és 1 bronzéremmel tértek haza, ami egészen kiváló szereplést takar.

Balról a Toriki csapata, balról Szekér László, Nagy Zoltán edző, Lakatos Noel, Temlén Fanni, Takács Ferenc vezetőedző és Takács Virág Vivien

Takács Virág Vivien (14-15 éves korcsoport) évek óta kiemelkedően teljesít, s küzdelemben, és formagyakorlatban is bajnoki címet szerzett, Szekér László (14-15 év) remek formában hozta a tőle elvárt eredményt, nagyon jól teljesített, így a dobogó legfelső fokára állhatott. Lakatos Noel Márk (8-9 évesek) derekasan küzdött, népes mezőny ellenére szintén bajnoki címet szerzett küzdelemben. Temlén Fanni (16-17 évesek) küzdelemben második, formagyakorlatban pedig harmadik helyen végzett. A versenyzők felkészítői: Takács Ferenc, Nagy Zoltán.

Kovács Dominika Hanna (ZSKE)

A Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület is képviseltette magát Sárváron és Kovács Dominika Hanna (10-11 évesek) nem is adta alább két éremnél. Formagyakorlatban a népes mezőnyben a legmagasabb pontszámmal az élen végzett. Küzdelemben kétszeri hosszabbítás után a vezető bíró végül az ellenfelét hozta ki győztesnek, de az elért ezüstérem is remek eredmény (edzői: Molnár Tamás, Nemes Róbert).




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!