Sport

2015.02.06. 16:40

Régi-új elnök a kézilabdázóknál

Zalaegerszeg - Csütörtökön tartotta a Zala Megyei Kézilabda Szövetség tisztújító közgyűlését, amelyen a hévíziek és a kanizsaiak kivételével valamennyi érintett egyesület képviseltette magát.

Az összejövetelen először Varga Sándor, a ZMKSZ elnöke tartotta meg szakmai és pénzügyi beszámolóját, amelyek egyhangúlag elfogadadtak a megjelentek. Az elnök beszámolt az elért eredményekről és szólt az elkövetkezendő időszak feladatairól is. A közgyűlés hozzászólásai között Hetesi Lajos Vonyarcvashegyről a szabadtéri pályák további bajnoki mérkőzéseken történő használata érdekében emelt szót.

Ezt követően tartották meg a szavazást és a közgyűlés újabb négy évre egyhangúlag megválasztotta elnökévé Varga Sándort.

A Zala Megyei Kézilabda Szövetség legújabb vezetése (balról): Teperics Tamás, Tamás Tamás, Varga Sándor elnök, Kiss György, Császár József és dr. Iglódi Endre Fotó: Katona Tibor

Az öt elnökségi helyre nyolc személyt jelöltek, akik közül a közgyűlés elnökségi taggá választotta Császár Józsefet, dr. Iglódi Endrét, Kiss Györgyöt, Tamás Tamást és Teperics Tamást. A felügyelő bizottság tagja Hetesi Lajos és Varga Tamás lett.

A Magyar Kézilabda Szövetségbe küldöttként egyhangúlag választotta meg a közgyűlés Császár Józsefet, dr. Iglódi Endrét és Varga Sándort. A MKSZ 2015. február 13-án tartja a küldöttek számára országos értekezletét Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!