Sport

2015.01.15. 16:40

Licit a győri mezre

Zalaegerszeg - A péntek este 20 órakor kezdődő VI. Szív Szerszámsziget 24 órás Teremlabdarúgó Torna megnyitóján ott lesz Vincze Ottó, korábbi válogatott labdarúgó, aki a Győri Audi ETO KC BL-győztes női kézilabda csapatának dedikált mezével érkezik tájékoztattak bennünket a szervezők.

Kerkai Attila

A 24 órás viadal az elhunyt magyar, illetve zalai sportolóknak is emléket állít és szervezőktől kapott csütörtöki tájékoztatás szerint Vincze Ottó, korábbi válogatott futballista, a Győri ETO klubigazgatója és Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC világklasszis kézilabdázója is elfogadta a torna fővédnöki tisztét. Kettejük közül viszont csak Vincze Ottó lesz ott a péntek esti megnyitón, Görbicz Anita pedig egy, a Győri Audi KC játékosai által dedikált mezt küld jótékony céllal.

- Örülünk, hogy Vincze Ottó eljön, szervezőtársaimmal pedig úgy döntöttünk, hogy a Győri Audi ETO KC tagjai által dedikált mezt árverésre bocsájtjuk - mondta Luki András a torna rajtja előtt. Méghozzá a tavaly előtt elhunyt Bán István testnevelő családja javára. A torna ideje alatt, vagyis szombaton este 19 óráig a [email protected] e-mail címre várjuk a felajánlásokat, a licit állásáról pedig a viadal Facebook-oldalán folyamatosan információt adunk. A kikiáltási árat 50 ezer forint.

A torna ideje alatt ruhagyűjtést is szerveznek a sportcsarnoknál a pózvai fogyatékosok otthona javára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!