Sport

2013.07.16. 22:00

Hódított a strandfoci Zalakaroson

Zalakaros - A helyi strandon rendezték a Copacabana Strandfoci Kupát, mely immár a harmadik volt a sorban. A női és a férfi mezőnyben is szép számmal sorjáztak a nevező csapatok, előbbieknél hat, utóbbiaknál tizenkét együttes nevezett.

Zalai Hírlap

A nőknél gyakorlatilag profik vettek részt a megmérettetésen és a győztes végül az Univerzum csapata lett, második helyen a Nagykutas, míg a harmadikon a Sand Witches zárt. A gólkirályi cím Balogh Zsuzsannáé (Arany Bogarak), a legjobb játékos Üveges Katalin (Univerzum), a legjobb kapus titulus pedig Erős Eveliné (Keresztes Lovagok) lett. Persze nem maradhatott el a mezőny legszebbjének a megválasztása sem, ebben az egyébként születésnapját is ünneplő  Góczán Kittire (Nagykutas) esett a választás.

A férfiaknál a döntőt végül a Dél-Zalai Vízmű és a galamboki Amigo csapata játszotta. Kiélezett csata és 3-3-as döntetlen után büntetőkkel az Amigo nyert, mögöttük harmadikként a nagykanizsai FC LSL zárt. A gólkirályi címnek Kőrösi Miklós (Arizona) örülhetett, a legjobb játékosnak járó díjat Szőke Ádám (Amigo) érdemelte ki, míg a legjobb kapusnak Benkő Pétert (Amigo) választották.

- Örülünk, hogy ezúttal is színvonalas rendezvénnyel tudtuk szórakoztatni a csapatok tagjait és az összesereglett szépszámú szurkolótábort - fogalmazott a szervezők nevében Deutschné Lang Erika alpolgármester. - A következő hétvégéken a Zala megyei strandröplabda bajnokság két fordulójára kerül sor a zalakarosi strandon, míg az újabb strandfocis rendezvényre augusztus 10-ig kell várni. A nyár utolsó, egyben nálunk a legnagyobb volumenű sporteseménye a strandröplabda Balaton Bajnokság fináléja lesz augusztus 17-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!