Sport

2013.05.14. 12:25

Nagykanizsa Ants: a jó kezdés folytatása

Nagykanizsa - A győztes rajt után a Nagykanizsa Ants baseball csapata folytatta győzelmei sorát az NB II-es pontvadászatban.

A második forduló játéknapján ugyan nem volt mérkőzésük, de a harmadik körben hazai környezetben játszottak páros meccset a Nemesvámos Tigers legénységével. A kanizsaiak az elsőt 6:4-re, míg a másodikat 9:0-ra nyerték. A negyedik fordulóban az addig szintén veretlen Hungarian Astros együtteséhez látogattak, s azon a meccsen 11:1-re nyertek a játékos-edző, Darabos Gábor vezérletével.

Amint kiderült, csak nevében rangadó után legutóbb ismét Nagykanizsán játszottak, az A. E. 424 csapata ellen, s kettős mérkőzésen először az ötödik játékrész után könyvelhették el a 20:0-s sikert, majd a másodikon a negyedik után alakult ki a 22:0. Ezúttal Nagy Máté teljesített a kanizsaiak részéről a legjobban, s a dél-zalaiak vezetik is a tízcsapatos bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!