Sport

2013.05.02. 16:05

Az Izzó búcsúja már biztos, bár..

Hajrájához érkezett a kézilabdázók NB II-es pontvadászata. Zalai szempontból nem volt sikeres a legutóbbi forduló, csapataink kikaptak, ráadásul az Izzó férfi együttese már matematikailag sem maradhat bent az osztályban.

Zalai Hírlap

A keszthelyi Baranyai Zsolt (14) góllövésben és indításokkal is maradandót alkotott

NB II, Délnyugati-csoport. Férfiak:
Rinyamenti KC-N. Izzó SE 24-22 (12-13)
Nagyatád, 100 néző. Jv.: Kóbor, Tasnádi.
Izzó: Tóth Á.  -  Füle Cs. 4, Kovács B. 2, Répási 3, Tompek, Kiss G. 52, Senger 7. Csere: Vastag (kapus), Felde, Horváth B., Farkas M. 1, Gilitsch, Beck G., Korcsmáros B. Edző: Tóth László.
A tabellán meglévő különbség sokáig nem látszott a mérkőzésen, a Kanizsa még az 50. percben is vezetett (21-18). A versenykiírás szerint négy kieső lenne a csoportból, matematikailag tehát biztos a zalaiak búcsúja, ám volt már példa időn túli változásra...
Jók a zalaiak közül: Senger, Füle Cs., Felde.

Szigetvári KSE-Keszthelyi Georgikon 37-35 (18-16)
Szigetvár, 100 néző, Jv.: Bódis, Markhard.
KGDSE: Szemerédi -  Baranyai Zs. 12, Szmola, Baranyai N. 12, Illés 4, Németh 3, Zsinkó 1. Csere: Tüttő (kapus), Kránicz 3, Kretz, Tóth, Csiszár, Koloszár. Edző: Baranyai Norbert.
A hazaiak hatalmas lendülettel kezdtek és biztos előnyre tettek szert. A félidő végére Baranyai Zsolt góljaival, indításaival 7-1-es sorozatot produkált és felzárkózott a Keszthely. Szünet után a Georgikon mindent megtett, de nem tudta ledolgozni hátrányát.
Jók: Baranyai N., Bara-nyai Zs.

Nők:
Hévíz-Siklós  21-24 (10-13)
Hévíz, 200 néző. Jv.: Cseszregi, Szakatics.
Hévíz: Lancz  - Czigány 5, Tóth 2, Klász 8, Pék E. 2, Pék P., Borsi 1. Csere: Molnár, Iglódi (kapusok), Fehér, 3, Gliba, Ováry, Papp, Holczbauer, Kovács, Lakatos. Edző: Pécsi Zsolt.
A találkozó előtt Papp Gábor polgármester búcsúztatta el a visszavonuló szélsőt, Henczi Anitát.  A rangadón váratlanul veszített a Hévíz: több hazai játékos teljesítménye elmaradt  a megszokottól, a vendégek kapusa viszont remekelt. A dobogós helyezések sorsa   az utolsó fordulóban dől el, a Hévíz jelenleg a második.
Jók: Klász, Lancz.


Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik