Sport

2013.03.05. 16:52

Nagyon készültek az Aquaprofit Nagykanizsai TSK ellen

A sakk NB I-ben második helyen álló ASE Paks próbált belehúzni a bajnoki címvédő Aquaprofit Nagykanizsai TSK ellen és 6,5:5,5 arányban le is győzte az ötszörös bajnok csapatot.

A kanizsai klub neve mellett jelen pillanatban 63,5 pont áll, négy pont hátránnyal pedig a paksi legénység következik a záró forduló előtt. Mint kiderült, nem véletlenül alakulhatott így a találkozó végeredménye:

- Megtudtuk, hogy a mérkőzés előtt még egy hétre edzőtáborba is vonultak a tolnaiak - mondta a nagykanizsaiak csapatvezetője, Papp Nándor. - Azt sem árt tudni, hogy más lett volna valamivel a helyzet, ha a szombathelyiek nem győzik le őket januárban, hiszen akkor nekünk is erősebb "sorral" kellett volna felállnunk. Ahogy ezt most a paksiak tették, hiszen gyakorlatilag a legerősebb csapatukkal ültek le ellenünk. Nem kesergünk azonban túlságosan, április 21-én az utolsó kör keretében mi Kanizsán a Decs, míg a Paks a fővárosban az MLTC ellen játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!