Sport

2013.03.28. 18:44

A Toriki karatékái jól szerepeltek az ob-n

Zalaegerszeg - Mogyoródon rendezték a WKF karate magyar bajnokságot. Zalát a megyeszékhelyi Toriki Egyesület versenyzői képviselték az ország egyik legrangosabb versenyén.

Bóbics László

Rekordot jelentő létszám, 540 karatés vett részt a bajnokságon és a zalaiak szép eredményeket értek el az erős mezőnyben.

Eredmények. U18 lány csapat, kata: 1. Bakó Bianka, Takács Virág Vivien, Temlén Fanni. 12-13 éves korosztály, kumite, +50 kg: 3. Takács Virág Vivien. 12-13 éves korosztály, kata: 3. Takács Virág Vivien. 14-15 éves korosztály, kumite, -47 kg: 3. Temlén Fanni.

- Elégedett vagyok, minden rajthoz állónk remekül teljesített - mondta Takács Ferenc vezetőedző. - Igaz, versenyzőim tudásuk és képességük alapján sokkal többre képesek. Sajnos vidékről nagyon nehéz beverekedni magunkat a karate-elitbe, nem elég csak jobbnak lenni, egyértelműen be kell bizonyítani, hogy ott a helyünk az élbolyban.

A képen - balról - Takács Virág Vivien, Országh Levente, Temlén Fanni és Bakó Bianka, mögöttük Takács Ferenc vezetőedző. Fotó: Bóbics László

A következő napokban a Toriki KHKE versenyzői, Takács Ferenc edző vezetésével, készülnek az újabb megmérettetésre, az április 6-7-én Egerben megrendezésre kerülő Skdun Európa-bajnokságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!