Sport

2012.09.19. 09:28

Asztalitenisz: Fiatalok kisebb sikerei

Nagykanizsa - Az alaposan megerősödött Eger otthonában játszott a Kanizsa Sörgyár ifjú csapata, mely a női asztalitenisz Extra Ligában újabb vereséget könyvelhetett el.

Benedek Bálint

Eger–Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE I. 8:2

Eredmények (elöl a hazaiak): Iszajeva, Angyal–Végh, Újházi 3:0, Iszajeva–Újházi 3:0, Fülöp–Végh 0:3, Angyal– Mógor 3:0, Iszajeva– Végh 3:2, Angyal–Újházi 3:0, Fülöp–Mógor 3:0, Angyal– Végh 2:3, Iszajeva–Mógor 3:1, Fülöp–Újházi 3:0.

A BSE klasszisát, Iszajeva Petró Annát igazolta le az új szezonra az egri csapat. A kanizsaiaknál a húzóember Véghen kívül saját nevelésű játékosok szerepelnek. Ennek megfelelően a hazaiak voltak az esélyesek, s bár Újházi Fülöp és Iszajeva ellen is szoros szetteket játszott, nem tudott nyerni. Mógor is meglepte a rutinos Iszajevát az első szettben, amit megnyert, de aztán győzött a rutin. Végh kiváló játékkal győzte le Fülöpöt, és ő hozta a másik zalai sikert is, nagy küzdelemben.

Jakabfi Imre csapatvezető: „A fiatal játékosaink számára egy-egy szett megnyerése is óriási sikernek számít.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!