Sport

2012.06.03. 15:00

A ZTE-stadionban ismét NB I-es mérkőzés volt: a nők kerültek a középpontba (fotókkal frissítve)

Zalaegerszeg - Habár véget ért az élvonalbeli szezon és a ZTE FC búcsúzott az élvonaltól, szombaton mégis NB I-es labdarúgómérkőzést rendeztek a ZTE-stadionban: a nők pontvadászatában a Nagypáli Páter Fit-Well fogadta az FC Femina együttesét az 1–5. helyért zajló rájátszásban.

Kerkai Attila

Azzal, hogy a Nagypáli csapata bejutott a felsőházi rájátszásba, az is eldőlt, hogy az 5. helyezésnél hátrébb már nem végezhet, igaz, az is tudvalévő volt, hogy ebben a „körben” valamennyi riválisa jóval erősebb nála. Pontosabban az FC Femina ellen a ZTE-stadionban győzelmi reményekkel lépett pályára Péter Zoltán együttese, és a nagypáli lányok nagyon jó napot fogtak ki.

Az első félidő hajrájában Végh Renáta szerzett vezetést, majd a második félidőben sorra dolgozta ki helyzeteit a zalai csapat. A mindent eldöntő találatot a 81. percben Vörös Viktória vitte be az ellenfélnek, így a Nagypáli csapata a rájátszásban megszerezte első győzelmét.

Péter Zoltán edző úgy értékelte, hogy csapata megérdemelt győzelmet szerzett, hiszen végig összeszedetten futballozott, és a kellő motiváció is megvolt a siker érdekében.

NB III.

A labdarúgó NB III-ban szombaton nem rendeztek zalai érdekeltségű mérkőzést, vasárnap a ZTE FC II. Répcelakra látogat, míg a Hévíz a Móri SE vendége lesz. Az NTE 1866 csapata ezen a hétvégén pihen, ugyanis már korábban lejátszotta Mosonmagyaróvár elleni találkozóját.

Megye I.

A labdarúgó megyei bajnokság I. osztályában szombaton rangadót játszottak Csesztregen, ahol a szomszédvár Lenti TE csapata 3:2-re nyert.

A Zala megyei labdarúgó-bajnokság vasárnapi műsora. I. osztály: Kiskanizsai Sáskák– Szepetnek, 11.00. Semjénháza– Z.Becsali-Tungsram, 17.00. Zalaszentgrót–Tóth-Hús Zalagrár Pókaszepetk, 17.00. Gellénháza-Farkas-Pálinka– Evo-Komplex Egervár, 17.00. Tarr Sprint Andráshida–Műszer Automatika Tótszentmárton, 17.00. Technoroll Teskánd–Szerszámsziget Zalalövő Legea, 17.00.

Megye II.

II. osztály Északi csoport (mind 17.00 órakor kezdődik): Várvölgy– Police-Ola, Kertváros–FC Keszthely-Milefa, Cserszegtomaj– Nagykapornak, Vasbol- dogasszony–Z-Line Stúdió Böde. Sármellék–Vonyarcvashegy, Zalaszentiván–Csácsbozsok- Nemesapáti, Zalaapáti– Becsvölgye.

Déli csoport (mind 17 órakor kezdődik): Letenye–Gelse Termál, Felsőrajk–Söjtör, Páka– Primagép Zalaszentmihály, Galambok– Zalakomár, Gutorfölde– Znet-Mikronet Becsehely, Reák-Gép-Bak–Rédics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!