Sport

2011.11.05. 05:28

Aszalitenisz: meg kell ragadni az esélyt

Nagykanizsa - Nem vitás: az őszi idény számára legfontosabb hét végéje előtt áll a bajnokságban még nyeretlen Tompa Ingatlanforgalmi Kft.-Kanizsa Sörgyár női Extra Ligában szereplő asztalitenisz-csapata.

Benedek Bálint

A sörgyáriak előbb szombaton 11 órától hazai asztaloknál fogadják a Statisztikát, majd vasárnap Egerben játszanak. Két olyan ellenfél következik tehát a zalaiak számára, amelyek ellen esélye van a pontszerzésre a sörgyári alakulatnak. A kanizsaiak éppen ezért a legerősebb összeállításukban játszanak, így Németh és Csáki mellett a BSE és az Orosháza ellen remekül bemutatkozott walesi tehetség, Charlotte Carey kap majd lehetőséget.

- Mindhárom játékos egyenletesen jó teljesítménye kell a sikerekhez - érzékeltette a lányokra váró feladat nagyságát Jakabfi Imre, a Kanizsa Sörgyár SE csapatvezetője. - Mivel ebben a szezonban nem rendelkezünk igazi húzóemberrel, a pingpongosainktól óriási koncentrációra és kitartásra lesz szükség, hogy végre megszerezzük első pontjainkat.

A kanizsaiakra bizony ráférne a siker, hiszen öt forduló után - az egriekkel együtt pont nélkül - ők a 8 csapatos Extra Liga sereghajtói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!