Sport

2011.05.03. 15:10

Kézilabda: hiábavaló egyéni akciók

Az NB I B-s női kézilabda-bajnokságban az N. Izzó csapata a tabella második helyén álló Mohács otthonában szenvedett ezúttal papírforma vereséget.

Benedek Bálint

Mohácsi TE–N. Izzó SE 38-30 (18-14)
Mohács, 400 néző. Jv.: Kiss Z., Kupris. NB I B-s női mérkőzés.
Izzó: Hrankai – Papp 1, Gácser 2, László R., Pintér 5, Mátyás 11/4, Gyánó 8. Csere: Ruppert, Dabóczi 3. Edző: Gódor Mihály.

A kanizsaiak tartalékosan, ezúttal a betegség miatt hiányzó Nagy Renáta nélkül léptek pályára a tabella-második Mohács otthonában. A szélsőjátékos hiányát aztán alaposan megérezték a vendégek, hisz´ a védekezésük a félidő közepére – sajnos – széthullott. Ezt a hazaiak kihasználták, és az osztályban is szokatlanul népes, 400 fős közönségük biztatása közepette növelték előnyüket. A kanizsaiak igyekeztek tartani a lépést, ám a jobb erőben lévő mohácsiak gyors indításai ellen tehetetlennek bizonyultak, így a szünetig az ellenfél négy góllal lépett el a dél-zalaiaktól.

A fordulást követően a kanizsai csapat még egyszer megközelítette a hazaiakat, ám az egyéni hibák miatt a támadásaik is rendre kudarcot vallottak. Ezután már teljes egészében a hazaiak akarata érvényesült, így az N. Izzó csapata kénytelen volt fejet hajtani.

Jók: senki.
Gódor Mihály: „Mindenki az egyéni teljesítményre figyelt, de meg kellene végre érteni: ez csapatjáték.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!