Sport

2011.04.12. 17:41

Vízilabda: megint egy fontos siker

Az OB I B-s vízilabda-bajnokság „alsóházi” rájátszásában továbbra is makulátlan a Kanizsa VSE mérlege, hisz ezúttal az egyik nagy rivális MAFC-ot győzte le hazai medencében.

Benedek Bálint

Heat Group Kanizsa VSE–MAFC 14-11 (5-4, 3-2, 4-3, 2-2)
Nagykanizsa. Jv.: Horváth Cs., Rubos. Férfi mérkőzés, rájátszás a 10–18. helyért.

Kanizsa: Kiss – Bedő 4, Dene 2, Gulyás 2, Korbuly, Kaszper 2, Fábry. Csere: Bajnogel (kapus), Puskás, Csóka, Bagaméri, Ulman 4. Edző: Szabó Gábor.


A vendégek gólja nyitotta a mérkőzést, de sokáig nem örülhettek, hisz a sérüléséből már teljesen felgyógyult Bedő találata lendületet adott csapatának. A folytatásban a hazaiak nem kegyelmeztek, határozott játékukkal végig nyomás alatt tartották a budapestieket, akik többet hibáztak. A kitűnően játszó, ifjú Ulmannak köszönhetően úgy tűnt, a dél-zalaiak ismét sima győzelmet aratnak. A vendégek viszont nem adták fel és többször is megközelítették a hazaiakat, ám a Szabó-legénység az utolsó negyedre megőrizte a higgadtságát, így győzött.

A kanizsaiak jelenleg vezetik az „alsóházi” rájátszást. Közben pedig bosszankodnak, hisz a bajnoki címért folytatott harcban az a Kaposvár áll az élen, akit a Kanizsa VSE az alapszakaszban oda-vissza legyőzött.

Jók: Ulman, Bedő, Kiss, Dene, Bajnogel.

Szabó Gábor: „Folyamatosan azt bizonyítjuk, hogy nem az „alsóházban” lenne a helyünk. A csapat végre tökéletesen játszott, büszke vagyok.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!