Sport

2011.04.19. 05:51

Kézilabda: gazdagon kidekorálták a kaput (képgalériával)

Az N. Izzó NB I B-s női kézilabdacsapata esélyt sem adott hazai pályán a pont nélkül sereghajtó Tolnának és győzelmével ellépett a kieső helyről.

Benedek Bálint

N. Izzó SE-Tolna KC 58-17 (30-7)
Nagykanizsa, 100 néző. Jv.: Felhő, Öcsi.

Izzó: Hrankai - Nagy 9, Pintér 5, Ruppert 4, Mátyás 13/1, László R. 11, Gyánó 7. Csere: Gácser 1, Takács 1, Papp 5, Anek D. 1, Rozs 1. Edző: Gódor Mihály.


Hamar kiderült: a fiatal vendégek szinte csak a meccs végét várták, így a kanizsaiak szinte szabadon lőhették a gólokat (10. p.: 12-1). A kanizsaiak nem is tétlenkedtek, gazdagon kidekorálták az ellenfél kapuját, s az első félidőben minden percre jutott hazai gól. Szünet után is folytatódott a kanizsai gólgyártás (40. p.: 40-10). A behozhatatlan előny tudatában a fiatal dél-zalai játékosok is lehetőséget kaptak, akik ezúttal bizonyították is rátermettségüket. A könnyed győzelmet arató Izzó annak is örülhetett, hogy - miután a Vasas ASI megverte a Kozármislenyt - elkerült a kieső helyről.

Jók: Mátyás, László R., Nagy.

Gódor Mihály: Nem becsültük le az ellenfelünket, a lányok végig becsülettel hajtottak: elégedett vagyok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!