Sport

2011.01.07. 06:28

Asztalitenisz: szépen csillogó bronzérem

A Kanizsa Sörgyár asztaliteniszezője, Ladányi Dóra állandó társával, a BSE versenyzőjével, Angyal Mariettával párosban harmadik helyet szerzett az ifjúsági ranglistaversenyen, mely egyben országos bajnokság is volt.

Benedek Bálint

A Budapesten megrendezett ifjúsági országos bajnokságon a kanizsai Ladányi Dóra a BSE versenyzőjével, Angyal Mariettával (BSE) állt asztalhoz. A négy közé jutásért a nagy ellenféllel, a Pattantyús-Bándó (Statisztika) párossal kerültek össze, s hatalmas csatában 3:2-re nyertek. A döntőbe jutásért a kecskeméti Madarász-Hepke kettőssel szembeni játékban a már felnőtt válogatott Madarász remek játéka ellen már nem volt ellenszer, így kikaptak 3:1-re.


- Sorozatban negyedik alkalommal állhatott fel Dóra a dobogóra ranglistaversenyen - fogalmazott Jakabfi Imre, a Kanizsa Sörgyár csapatvezetője. - Idén viszont már a felnőttek mezőnyében bizonyíthat játékosunk Angyallal, ugyanis kiöregedtek az ifjúsági korosztályból. Remélem, a felnőttek között is megtalálják a számításukat, hiszen összeszokott kettőst alkotnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!