Sport

2010.12.27. 17:37

Ladányi párosban újra bizonyított

Folytatta remek őszi szereplését Ladányi Dóra, a Kanizsa Sörgyár SE válogatott versenyzője, aki az orosházi ranglistaversenyen harmadik helyezést ért el ifjúsági leány párosban.

Benedek Bálint

A siker értékét tovább növeli, hogy ezt a remek eredményt egy alkalmi partnerével, az egri Fülöp Szilviával érte el, hiszen megszokott párja, Angyal Marietta kézsérülés miatt hiányzott.

Az első fordulóban kiemeltek voltak, majd a szekszárdi–statisztikás párost 3:1-re győzték le, így a következő fordulóban a négy közé jutásért a Lakatos– Matastik (KSI–Postás) kettőst verték 3:0-ra. Aztán a döntőbe jutásért a Hepke–Kakuszi (Statisztika) duóval kerültek össze, ám végül 3:2-es vereséget szenvedtek.

Egyéniben ismét nem termett babér Ladányinak, hisz´ a budapesti Postás rutinos versenyzője, Nagyváradi Mercédesz az útját állta, s kikapott.

– Óriási bravúr volt az újabb éremszerzés, ez is bizonyítja, hogy Dóra bárhol és bárkivel képes kiemelkedő eredményre – mondta Jakabfi Imre, a Kanizsa Sörgyár csapatvezetője. – Csak egyéniben nem megy még. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!