Sport

2009.07.31. 02:29

Strandkézilabda Ligakupa döntő Vonyarcon

Vonyarcvashegy (gi) - A hét végén a balaton-parti településen rendezik meg a strandkézilabda Ligakupa döntőjét.

Góth Imre

A Magyar Kézilabda Szövetség Strandkézilabda Bizottsága idén immár tizenegyedik alkalommal rendez versenyeket a szabadban kialakított pályákon. Idén az OVB Strandkézilabda Ligakupa jelenti a legmagasabb szintű tornát, ahol nyolc férfi és hat női együttes versenyez, hogy elnyerje a Magyarország legjobb strandkézilabda csapata megtisztelő címet.

Az idei kétfordulós rendszer július elején, Orosházán kezdődött, ahol a Letenye Beach Handball Team szépen szerepelt és így 12 ponttal jelenleg az első helyen is áll. A zalaiakat az AXA Beach Stars BP BHC és a Salgótarjáni Strandépítők követik. A nőknél a Szentendre NKE, Szombathely BHC, Global Bravotel BHT a döntős, itt nincs zalai érdekeltség.

Hétvégén, szombaton és vasárnap Vonyarcvashegyen a döntővel zárul az idei Liga-kupa. A letenyeiek csak a csoportmérkőzések után találkoznak a két jó erőkből álló vetélytárssal, hogy eldöntsék, ki az idei bajnok. A mérkőzések Vonyarcvashegyen a Lido-strandon szombaton 11.00, vasárnap pedig 9.20 órától kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!