Sport

2009.06.11. 02:25

Felemás kanizsai mérleg

Nagykanizsa (bb) - Az NB I-es baseball-bajnokságban az Ants csapata a Szentendre otthonában kapott ki, míg az NB I-es softball pontvadászatban a Röntgen Kanizsa Ants hazai pályán győzte le a szentendreieket.

Benedek Bálint

Ants: Darabos, Lóki, Lőcz, Gyertyánági, Török, Mészáros G., Nagy M., Nakagawa, Mercz (Tálosi). Edző: Darabosa Gábor.

Jó ritmusban kezdtek a kanizsaiak, s kiváló ütésekkel hamar megszerezték a vezetést. Aztán néhány a védekezésben elkövetett hiba miatt a hazaiakhoz került az előny, akik aztán tovább növelték a különbséget, a vendégek hiába próbáltak a szentendreiek közelébe férkőzni.

Darabos Gábor: Az együttes tartalékosan is jól küzdött, ám a védekezésben még mindig akadnak hibák.

Röntgen Kanizsa Ants-Szentendre 6:1Nagykanizsa.

Röntgen: Balassa, Tóth Sz., Poprádi, Csizmadia, Oláh, Horváth F. (Virág), Pőcze, Tóthmárton, Horváth M., Gyimes. Edző: Gyimes Magdolna.

Dupla fordulót játszottak volna a csapatok, ám egy hirtelen jött zápor keresztülhúzta a számításukat. Az első mérkőzés is éppen csak érvényesnek számított, hisz a 7 iningből négyet már letudtak a csapatok, amikor leszakadt az ég . Addig a kanizsaiak irányítottak, és hiba nélkül működött a gépezet: kiváló támadások, és remek védekezés jellemezte részükről a meccset.

Gyimes Magdolna: A biztató játék miatt roppant elégedett vagyok a lányokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!