Sport

2009.05.29. 02:27

Fiatalos győzelmek

Nagykanizsa (bb) - Úgy tűnik, az NB I-es softball bajnokságban a Röntgen Kanizsa Ants csapata elkapta a fonalat: idegenben egy meccset leszámítva remekelt, míg hazai pályán a sereghajtó Érden gázolt át.

Benedek Bálint

Szentendre Sleepwalkers-Röntgen Kanizsa Ants1:19, 9:8RK Ants: Balassa, Poprádi, Tóth Sz., Virág N., Oláh, Horváth F., Pőcze, Horváth M., Tóthmárton, Ölvedi, Gyimes. Edző: Gyimes Magdolna.

Tavaly a szentendreiek a kanizsaiak mögött végeztek a tabellán, így a mérkőzés előtt a vendégeknek állt a zászló. Az első összecsapáson nem is volt gond, a dél-zalai hölgyek fölényes különbséggel hozták a kötelezőt. A második meccsre azonban a hazaiak összeszedték magukat és bravúros diadalt arattak.

Gyimes Magdolna: Előbb kifejezetten jól játszottunk, a folytatásban viszont sajnos nem koncentráltunk eléggé.

Röntgen Kanizsa Ants-Érd Wild Cats 20:2, 27:3Röntgen: Balassa, Poprádi, Tóth Sz., Virág N., Oláh, Horváth F., Pőcze, Horváth M., Gyimes. Edző: Gyimes Magdolna.

Néhány rutinos kanizsai játékoson kívül többnyire a fiatalok jutottak játéklehetőséghez a sereghajtó érdiek ellen. A hazaiak magabiztos játékkal dupláztak.

Gyimes Magdolna: Az ifjú játékosaink kitűnően vizsgáztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!