Sport

2009.05.12. 02:25

A záró kör dönt

Újszász (kv) - Már csak a világbajnoki részvételért még versenyben lévő csapatok és egyéni játékosok indultak a lábtoll-labdások Majális Kupa elnevezésű országos rangsoroló tornáján, a válogató-sorozat utolsó előtti fordulóján.

Kelemen Valéria

A csapatversenyben (14 induló) a kanizsai Zemplén SE (Arany Bálint, Hartai Attila, Huszár Emil, Takács Endre) magabiztos játékkal jutott a döntőbe, ahol újszászi riválisait verte 2:0-ra. Győzelmük azonban így is csak a második helyet jelentette a ranglista zárásánál.A folytatásban Prukner-Gozdán Ágota bizonyította, hogy jelenleg ő a legjobb egyéni játékos a női mezőnyben (24), hisz fölényesen nyert, s megerősítette helyét a ranglista élén. Ági számára még párosban is nyitva van az út a vb-részvételre, amit társával, Végh Dórával, az utolsó fordulóban biztosíthat be. A férfiaknál (38) Hartai Attila a 4., Budavölgyi Bálint pedig a 6. helyen végzett.

A május 30-án esedékes nagykanizsai tornán válik véglegessé a válogatottság minden kategóriában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!