Sárhida

2011.10.17. 08:38

Sportöltőző avatás Sárhidán

Október 15-én, szombaton az érdeklődő sárhidai lakosok és vendégeik egy szép őszi délután és este keretében vidám hangulatban három programon is részt vehettek: szüreti kulturális rendezvényen, a felújított sportöltöző és egy új szabadidőpark avatásán, illetve cigány ételekkel, tánccal és énekkel találkozhattak

Mázsa Ferenc

Október 15-én, szombaton az immár hagyományos szüreti kulturális program és a helyi CKÖ Roma Nap keretében került átadásra a LEADER Vidékfejlesztési Program támogatásával felújított sportöltöző, valamint a környezetében kialakított szabadidőpark.


Mázsa Ferenc polgármester köszöntője után Vigh László országgyűlési képviselő mondott avatóbeszédet, majd pedig a sportöltözőhöz újonnan épült fedett résznél elhelyezett nemzetiszínű szalag átvágása után Kovács Tamás plébános szentelte meg a sárhidai sportélet szentélyét.


A kivitelező Épit-Pilhoffer Kft. a pályázatban foglaltaknak megfelelően végezte el a betervezett külső és belső munkákat. Az épület megszépült, közös érdekünk az, hogy vigyázzunk rá és környezetét folyamatosan szépítsük és bővítsük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!