Salomvár

2015.11.16. 14:41

Tündérkert zalai gyümölcsfákkal

Salomvár – Ismét adományokkal segítette az erdélyi magyar gyerekeket a zalai Erdeifaluért Alapítvány. A karitatív akcióról Mikó-Baráth György tájékoztatta lapunkat.

Nemrégiben egy kisteherautónyi adományt – jó minőségű téli ruhákat, új cipőket, tartós élelmiszert és édességet – szállítottak az ezeréves határnál található Gyimesbükkbe, rászoruló családokhoz, továbbá az ottani magyar iskolát fűnyíróval és 50  facsemetével ajándékozták meg.

Herman Lajos és Mikó-Baráth György Wass Albert síremlékénél is járt
Fotó: Erdeifaluért Alapítvány

– Az Erdeifaluért Alapítvány sokadik alkalommal vitt adományt a Dani Gergely Általános Iskola, valamint a környéken élő nehézsorsú emberek számára. A kisbusz ismét megtelt; hála és köszönet a támogatóknak. Zalai gyümölcsfákat is szállítottunk, hogy az iskola amúgy is festői környezetét egy tündérkerttel még szebbé varázsolhassák. Hosszú utunk során, amit az alapítvány egyik támogatójával, Herman Lajossal tettünk meg, személyesen is ellátogattunk a leginkább rászoruló családokhoz – ismertette Mikó-Baráth György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!