Rendőrségi

2015.01.10. 08:06

Azt mondta, hogy majoránna - kábítószergyanús anyagot foglaltak le

Szakértők vizsgálják a lefoglalt, kábítószergyanús növényi törmelékkel teli csomagokat.

Kábítószer birtoklása miatt indított nyomozást a Nagykanizsai Rendőrkapitányság. A nagykanizsai járőrök 2015. január 8-án késő este ellenőriztek egy magyar rendszámú Volkswagen Golf típusú személyautót egy helyi bevásárlóközpont parkolójában. Az autóban két huszonéves férfi ült, akik elmondásuk szerint külföldről érkező ismerősükre vártak. A zalai rendőrök az autó átvizsgálásakor egy kardot, egy pár szövetkesztyűt és csavarhúzót, valamint közel egy tucat alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi törmelékkel teli csomagot találtak. A két férfit előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra. Mindkettőjüket tanúként hallgatták ki a nyomozók.Az idősebb férfi azt állította az alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi törmelékekről, hogy majoránna, orvosi zsálya és arcszesz keveréke. Ezeket otthonában csomagolta be, öngyújtóval egy kicsit megmelegítette és végül kisebb mennyiségekre osztva zsebre tette. A másik férfi viszont azt mondta a rendőröknek, hogy a csomagokban herbálfű van, amelyeket az internetről rendeltek. A lefoglalt, kábítószergyanús anyagokat a rendőrök szakértő bevonásával vizsgálják. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csekély mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklásának vétsége miatt indított eljárást az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!