Rendőrségi

2012.10.21. 08:33

Ágyneműket akart lopni egy nő, de lebukott

Zalaegerszeg - Egy nő ágynemű garnitúrákat akart lopni egy üzletből, a pénztáros azonban kiszúrta a lopást és szólt a rendőrségnek.

zaol.hu

Ágyneműlopásról érkezett bejelentés szombaton délután az egyik helyi üzletből a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra. Mint kiderült, egy nő három garnitúrát kibontott a csomagolásból, s azokról egy csípőfogó segítségével letépte, illetve leszakította az áruvédelmi eszközt, az ágyneműket pedig táskájába rejtette. A pénztáros a kijáratnál észlelve a lopást, a nőt felszólította, hogy mutassa meg a táskáját, ő azonban kifutott az üzletből és a lopott holmit eldobva menekült. Köszönhetően a járőrök gyorsaságának, a nőt a közelben elfogták és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetet lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki - tudtuk meg vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!