Rendőrségi

2012.07.31. 18:33

Nemi erőszak Dióskálon - Nincs nyoma lincshangulatnak

Dióskál - Az M 1 Híradóban kedden reggel elhangzott tudósításban fogalmazottakkal ellentétben nem uralkodik lincshangulat a Zala megyei Dióskálon. Erről Salamon Róbert, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője beszélt érdeklődésünkre.

Arany Gábor

Az M1 Híradója ugyanis arról számolt be, hogy megerőszakolt egy férfi egy 12 éves lányt a Zala megyei Dióskálon. Emiatt a faluban lincshangulat alakult ki - jelentette az M1 híradója.

Ezzel szemben a tény, hogy az eset még június 15-én történt és az elkövető pár órával később rendőrkézre került. Azóta pedig rács mögött van, mert a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását. Emiatt mód se lenne megbosszulni rajta, azt, amit tett.

A Magyar Televízió Híradója szerint a 37 éves férfii korábban már volt büntetve nemi erőszak miatt. A férfit 1998-ban két évre ítélték erőszakos nemi közösülésért, szabadulása után saját húga jelentette fel ugyanezért, de azt az eljárást megszüntették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!