Rendőrségi

2012.01.30. 14:18

Tetten érték a tolvajokat Keszthelyen és Zalaváron is

Keszthelyen és Zalaváron is tolvajokat értek tetten a hétvégén: a Balaton-parti városban ereszcsatornákat szerelt le két személy, míg a másik településen két diák akart bejutni egy raktárépületbe.

zaol.hu


Fémtolvajokat értek tetten
Rendőrök értek tetten két fémtolvajt vasárnap este Keszthelyen, akik egy lakatlanul álló épületről ereszcsatornákat, valamint fémkeretes ablakokat szereltek le. Elszállítani már nem volt módjuk, még az épületben tartózkodtak, amikor a járőrök tetten érték őket. A fémtárgyakat lefoglalta a rendőrség, a két helybeli férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A raktárépületből akartak lopni a fiatalok
Két diákot lopás közben értek tetten a rendőrök Zalaváron, szombaton délután. Egy raktárépület ablaknyílását elfedő téglákat szedte ki a 14 és 18 éves fiatal, majd hogy onnan lopjanak, az ablakon keresztül bemásztak az épületbe, azonban nem volt idejük eltulajdonítani semmit, a járőrök elfogták, majd előállították őket. Lopás bűntett kísérlete miatt indult eljárás az ügyben.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!