Rendőrségi

2011.12.16. 09:00

Elsodorta a buszmegállóban várakozó fiatalokat egy kisteherautó

Súlyos kimenetelű közlekedési baleset történt péntek reggel Felcsúton: egy kisteherautó a nedves úton megcsúszott és elsodort két fiatalt, akik a buszmegállóban várakoztak, majd betonfalnak csapódott.

zaol.hu

A rendőrség információi szerint egy Nissan kisteherautó Alcsútdoboz irányába közlekedett, amikor egy kanyart követően a nedves úton megcsúszott, buszmegállóba rohant, ahol elsodort két buszra várakozó fiatalt, majd egy ház betonkerítésének csapódott.

A baleset során a buszmegállóban álló 16 éves fiú, valamint 26 éves fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett, míg a gépkocsi férfi utasa könnyebben sérült. Az autó sofőrje nem sérült meg a balesetben. A helyszíni szemle még jelenleg is folyamatban van. A baleset körülményeit a Bicskei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - tájékoztatta az fmh.hu-t Németh-Kész Mónika, a rendőrség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!