Rendőrségi

2011.09.09. 10:52

Esti balhé: két férfi összeverekedett a kereszteződésben

Csütörtökön este a zalaegerszegi Ady út és Kisfaludy utca kereszteződésénél egy ittas tárasághoz kért rendőri segítséget a mentőszolgálat egyik munkatársa. A helyszínen kiderült, hogy két férfi szóváltást követően tettleg bántalmazta egymást.

zaol.hu

Mindkét férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, a mentők ellátásra kórházba szállították őket.


További rendőrségi hírek:


Magával vitte a bevásárlókocsit
Csütörtökön délután az egyik zalaegerszegi bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre, mert arról értesítették őket, hogy nem messze az áruháztól egy férfi egy bevásárlókocsit tol. A járőrök a bejelentést követően ellenőrzés alá vontak egy férfit és azt, aki a 25 ezerforint értékű bevásárlókocsit tolta. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol elszámoltatása megtörtént.

Italt lopott az üzletből
Csütörtökön délelőtt az egyik zalaegerszegi üzletben tetten értek egy férfit, aki 1.600 forint értékben akart az üzletből szeszes italt eltulajdonítani. A férfi ellen a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek.

Házilag barkácsoltak rendszámot
Csütörtökön délelőtt jelentkezett kilépésre a Magyar Köztársaság területéről a Horvát Köztársaság területére a letenyei közúti határátkelőhelyen két férfi. Ellenőrzésük során kiderült, hogy járművük első hatósági jelzése nem egyezett meg a forgalmi engedélyben szereplőével, azt egy házilag készített, eltérő adatokat tartalmazó forgalmirendszám-táblára cserélték. A rendszámtáblát kicserélő férfit a rendőrök előállították a Letenyei Rendőrőrsre.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!