Rendőrségi

2011.09.12. 12:36

A járdán maszturbált egy férfi Lentiben

Szombaton délután a lenti rendőrök elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak egy férfit, aki egy bejelentés szerint aznap a helyi Bánffy és Ifjúság utcák kereszteződésénél a járdán egy nő felé fordult, és önkielégítést végzett.

zaol.hu

A férfit szeméremsértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.


További rendőrségi hírek:

Zalaegerszegen találták meg a Balatonfüredről eltűnt Hondát
Pénteken délután a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság közlekedési járőrei a helyi Landorhegyi úton lévő egyik parkolóban ellenőrzés alá vontak egy Honda típusú motorkerékpárt. Az intézkedés során kiderült, hogy a járművet négy nappal korábban Balatonfüredről ismeretlen tettes eltulajdonította. A motorkerékpárt a rendőrök lefoglalták, s arról értesítették balatonfüredi kollégáikat is.


Ketten bántalmaztak Türjén egy férfit
Nem sokkal pénteken éjfél előtt tett bejelentést a rendőrségre egy férfi arról, hogy a türjei Széchenyi utcában tettleg bántalmazták és elvették készpénzét, cigarettáját, valamint öngyújtóját. A férfi a bántalmazás következtében homlokán és felső testén megsérült. A bevezetett intézkedéseknek köszönhetően a rendőrök nem sokkal a bejelentés után elfogtak és előállítottak két férfit, akiket gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben.


Kirúgták a buszmegálló ablakát Zalalövőn
Szombaton hajnalban arról értesítették a rendőröket, hogy ismeretlenek kirúgták az egyik zalalövői buszmegálló ablakát. A bejelentő az üvegcsörömpölésre felfigyelve két személyt látott a helyszínen. A rendőrök a bejelentés alapján a buszmegállótól nem messze ellenőrzés alá vontak két férfit, akiket később előállítottak. Egyiküket tanúként, míg másikukat gyanúsítottként hallgatták ki. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfi az elkövetés során nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.


Ittasan vezettek
Szombaton hajnalban ittas járművezetés gyanúja miatt a zalaegerszegi Átalszegett utcából állítottak elő egy motorkerékpárral közlekedő férfit vér- és vizeletminta-vételre a rendőrök.
Szombaton este ittas járművezetés gyanúja miatt egy osztrák állampolgárságú férfit állítottak elő a rendőrök a Lenti Rendőrkapitányságra, alkoholmintavételre.


A járólapot akarták elvinni a kúriából
Vasárnap délben állampolgári bejelentés érkezett a zalaszentgyörgyi körzeti megbízotthoz, miszerint a salomvári kúriánál éppen lopás történik, az elkövetők még ott tartózkodnak. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, ahol ellenőrzés alá vontak egy férfit és egy nőt, akik a kúriából felszedett járólapot éppen egy kisteher-gépkocsiba pakolták be. A járőrök a járműben több járólapot is találtak. A férfi és a nő elismerte a bűncselekmény elkövetését, ezért a járőrök előállították őket a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol elszámoltatásuk megtörtént.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!