Rendőrségi

2011.06.16. 13:04

Teherautó karambolozott a 86-os főúton

Gépek tisztításához, kenéséhez felhasznált olaj melléktermékét szállította az a teherautó, amelyik Vámoscsalád és Répcelak között ütközött össze egy másik teherautóval csütörtökön dél tájban - tájékoztatta Mogyorósi Balázs, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-t.

zaol.hu

Elmondása szerint kis mennyiségű, elsősorban a környezetre veszélyes anyag szivárgott ki, a szivárgást azonban már kiérkezésük előtt megszüntette a jármű sofőrje. A balesetben senki sem sérült meg.
   
A balesetet után a forgalmas 86-os főutat egy rövid ideig teljes szélességében lezárták, majd a zárat részben feloldották, a járműforgalmat fél pályán engedélyezték - közölte korábban a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. A Győr felől érkezők a 86-os számú főúton fél pályán haladhatnak, de a Szombathely felől érkező járműveket a rendőrök Vasegerszeg-Uraiújfalu-Nick-Répcelak irányába terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!