Rendőrségi

2011.06.28. 09:25

Autós üldözés után fogtak el egy csempészt

Mintegy tíz kilométeres autós üldözés után fogtak el egy csempészt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a 40 éves férfi, kocsijában több mint 3,6 millió forint értékű cigarettával próbált elmenekülni - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

MTI

A laskodi sofőrt hétfőn Fehérgyarmaton akarták igazoltatni a rendőrök, de ő járművével nagy sebességgel továbbhajtott Tunyogmatolcs felé - mondta Fedor Rita, a szabolcsi főkapitányság sajtószóvivője. 

A főhadnagy tájékoztatása szerint a rendőrök üldözni kezdték a menekülő autóst, aki áthajtott Tunyogmatolcson, majd Győrteleken, végül több mint tíz kilométer megtétele után lassított, és állt le az út szélén kocsijával. A férfi a menekülését azzal indokolta, hogy az autójában nagy mennyiségű csempészett cigaretta van - az utastérből és a csomagtartóból összesen 6250 doboz ukrán zárjegyes, 3 millió 685 ezer forint értékű dohányáru került elő. A csempészt a rendőrök előállították, majd a lefoglalt gépkocsival és cigarettával együtt átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!