Rendőrségi

2011.04.01. 08:33

Súlyos baleset: kiégett egy Peugeot a 71-esen

Életveszélyes sérüléseket szenvedett annak a Peugeot-nak vezetője, aki csütörtök este autójával megcsúszott és átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött egy Volvo típusú személyautóval Balatonfüred és Csopak között.

zaol.hu

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a sofőrt, aki csütörtök este fél nyolckor szenvedett közúti balesetet Balatonfüred külterületén.

A 71-es főúton Csopak irányából Balatonfüred felé tartó, Peugeot típusú személyautó vezetője egy enyhén balra ívelő útkanyarulatban letért a jobb oldali útpadkára, majd megcsúszott és átsodródott a bal oldali belső forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező Volvo típusú személyautóval. Az ütközést követően a Peugeot a bal oldalon lévő szalagkorlátnak ütközött, majd a gépkocsi kigyulladt és leégett. Szerencsére a sofőrnek sikerült időben kijutni a roncsból, a 24 éves balatonalmádi fiatalembert súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Mindkét autóban csak a sofőr tartózkodott, a Volvo vezetője nem sérült meg.

További részletek a naplo-online.hu-n, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!