Rendőrségi

2011.01.06. 08:01

Vádjavaslat a szado-mazo pornófilmforgatás ügyében

Befejezte a nyomozást a rendőrség a tavaly januárban kipattant újpesti pornófilmforgatás ügyében; a nyomozás aktáit megküldték az ügyészségnek - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

MTI

A rendőrség egy ember ellen javasolt vádemelést súlyos testi sértés bűntettének gyanúja miatt. A BRFK tájékoztatása szerint a XV. kerületi Rendőrkapitányság korábban személyi szabadság megsértése miatt két gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást.
   
A rendőrség még tavaly januárban, sajtótájékoztatón közölte, hogy egy hétgyermekes anya névtelen levele alapján lepleztek le egy újpesti illegális szado-mazo pornófilmforgatást. A nő levele egy telefonszámot is tartalmazott, a rendőrök így jutottak el a sértetthez. Az anya elmondta: munkanélküli és rossz anyagi körülmények között él. Jelentkezett egy hirdetésre, amelyben "szexmentes, de meztelenül végzendő feladat" ígérete szerepelt 100-200 ezer forintért. A hirdetés alapján olyan munkát garantáltak, amely megerőltetésbe nem kerül, illetve amelyet később sem kell szégyellnie.
   
Az újpesti helyszínen viszont azt közölték vele, hogy szado-mazo pornóról van szó, de imitálják az ütéseket, neki pedig imitálnia kell a fájdalmat. Szerződést írattak alá vele, de azt ő maga nem kapta meg. Próbafelvétel nélkül azonnal megkezdték a forgatást. Ágyhoz, illetve padhoz kötözték, majd nádpálcával, korbáccsal és egy lapos tárggyal ütlegelni kezdte őt egy másik nő - hangzott el a tavaly januárban tartott sajtótájékoztatón.
   
A felek megállapodtak abban, hogy amikor valamelyik szereplő szóban jelt ad, leáll a felvétel. Amikor az ütlegelt nő kimondta a megbeszélt mondatot, a bántalmazója ugyan abbahagyta az ütlegelést, a producer azonban odalépett és mindkét nőt verni kezdte. A rendőrség korábbi közlése szerint a producer véresre verte őket.
   
A rendőrség azt nem közölte, hogy pontosan ki az, aki ellen vádemelést javasolt az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!