Rendőrségi

2011.01.06. 05:44

Rendőri vezetők balesetei

Két zalai rendőri vezetői is közlekedési balesetet szenvedett a hét végén szolgálati autójával.

Arany Gábor


A Veszprém megyei főkapitányság sajtószóvivőjétől kapott tájékoztatatás szerint a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság egyik munkatársa - Dedics Zoltán ezredes, rendészeti igazgató (A szerk.) - vasárnap 17 óra 20 perckor szenvedett közúti balestet, amikor szolgálati személygépkocsival Pápa felől Nyárád irányába tartott a 8404-es számú úton éjszakai látási viszonyok között. A nedves töredezett burkolatú egyenes útszakaszon a személyautó bal oldalával ütközött a szemből egyenesen haladó teherautó bal oldalával. A balesetben személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit és a helyileg illetékes Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztály vizsgálja.

Aznap dr. Tiborcz János dandártábornokot is baleset érte. A Zala megyei főkapitány a 76-os úton, Nagykapornak és Zalaegerszeg között járt szerencsétlenül, amikor a város felé tartva a megyeszékhelytől pár kilométerre járműve a jeges úton megcsúszott és árokba csapódott. Személyi sérülés nem történt. Ezt is az illetékes hatóság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!