Rendőrségi

2010.07.03. 11:03

Kíváncsiskodók lassítják a forgalmat az M7-esen

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés, de a kíváncsiskodók miatt még lassú a forgalom az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjában, ahol Martonvásár térségében, 500 méteren belül két baleset is történt szombaton kora délelőtt.

MTI

Bár a forgalom megindult, a leállósávban álló roncsot szemlélők miatt lelassult a közlekedés, ezért torlódik a forgalom - mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, hozzátéve, hogy még a déli órákban is erős a forgalom a Balaton felé.



Korábban írtuk:
Áll a forgalom az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjában a 34-es és a 40-es kilométer között, mivel ötszáz méteren belül két baleset is történt - közölte szombat délelőtt a rendőrség. Az eddigi információk szerint az egyik balesetben senki nem sérült meg. A másikban van sérült, de hogy hány és mennyire súlyos az állapotuk, arról egyelőre nincs információ - mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A helyszínelés és a mentés idejére célszerű elkerülni az M7-est.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!