Rendőrségi

2010.07.04. 16:51

12 sérült egyetlen személyautóban! (frissítve)

Nem hat, hanem tizenkét sérültje van annak a szombat délutáni balesetnek, amely során oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Inárcs és Kakucs között.

MTI

Az MTI értesülését Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese is megerősítette.
Az MTI helyszínről származó információi szerint az Inárcs felől Kakucs felé tartó Trabant kombiban utazott valamennyi sérült: négy felnőtt és nyolc gyerek.
A kocsi eddig ismeretlen okból letért az útról, és nekiütközött egy oszlopnak. Az autó utasai közül négyen súlyosan megsérültek, a sofőrt pedig - mivel feltehetően ittas volt - vérvételre előállították - közölte korábban Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.



Az elsődleges információk szombat délután:
Oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Inárcs és Kakucs között szombat délután; a balesetben hatan megsérültek - közölte a rendőrség.
Az Inárcs felől Kakucs felé tartó járműben a sofőrön kívül még öten vagy hatan utaztak - mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 
Az autó eddig ismeretlen okból letért az útról, és oszlopnak ütközött. A balesetben négyen súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg. A jármű vezetője feltehetően ittas volt, ezért őt vérvételre előállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!