Rendőrségi

2010.06.11. 07:17

Ezt nézze meg! 235 karton cigit dugtak el a kocsiban (fotókkal)

A VPOP munkatársai az M70-es úton egy Toyota Yaris Verso személyautó ellenőrzése közben 235 karton moldáv zárjegyes cigarettára bukkantak.

zaol.hu

A Zalaegerszegi Vám- és Pénzügyőri Hivatal munkatársai a csütörtökön az M70-es autóúton ellenőriztek egy moldáv állampolgár által vezetett cseh forgalmi rendszámú Toyota Yaris Verso típusú személygépjárművet. Az ellenőrzés során a pénzügyőrök a gépkocsi mennyezeti kárpitja alatt, az első ajtókban, a hátsó kárpitok mögött és a gépjármű házilag átalakított padlólemezében több mint 235 karton adózatlan, L&M márkájú moldáv zárjegyes cigarettára bukkantak.


A vám- és pénzügyőri hivatal a közel 1,6 millió forint értékű füstölnivalót és a csempészethez átalakított gépjárművet lefoglalta, illetve visszaélés jövedékkel bűncselekmény elkövetése miatt feljelentést tett a Vám- és Pénzügyőrség Nyugat- dunántúli Regionális Nyomozó Hivatalához. A hatóság jövedéki eljárásban több mint 1.700.000 forint jövedéki bírságot szabott ki a moldáv állampolgárságú gépjárművezetőnek - tudta meg portálunk a Vám- és Pénzügyőrség Nyugat- dunántúli Regionális Parancsnokságától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!