Rédics

2016.02.07. 14:38

Jubileumot ünnepelt a Kertbarátkör

Rédics – Szombaton este immár tizennegyedik tartotta meg hagyományos év eleji bálját a helyi Kertbarátkör Egyesület. Most ünnepli megalakulásának 30. évfordulóját, így a bál is már a jubileum jegyében telt.

Korosa Titanilla

Gaál Károly, a civil szervezet vezetője elmondta, annak idején azért kezdték el megszervezi a bált, hogy a kertbarátkör férfi tagjainak feleségei is bekapcsolódhassanak az egyesület életébe. ez a hagyomány azóta is töretlen, ez alkalommal is közel 100-an érkeztek az esti mulatságra a helyi művelődési házba, ahol az idősebb és a fiatalabb korosztály tagjai is képviseltették magukat.

Az alapító tagok közül néhányan és az utánpótlás: (b-j) Völgyi Ferenc, Vörös Attila, Gaál Károly, Heller Árpád, Németh Sándor, Vass Ferenc és ifj. Völgyi Ferenc Fotó: a szerző

A rendezvényen az egyesület elnöke összefoglalta és értékelte az elmúlt év programjait, valamint a következő időszak eseményeire is kitért, külön kiemelte a november végére tervezett évfordulós ünnepséget. Ezt követően Soós Endréné, Rédics polgármestere is köszöntötte a kertbarátkör tagjait és a vendégeket. Köszönetét fejezte ki amiatt, hogy az egyesület tagjai aktívan részt vesznek a település közösségi életében és az önkormányzat részéről további támogatásról biztosította a közösséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!