Púder Nélkül

2011.10.31. 12:41

Csizmát felhúzni!

Megérkezett a hideg, az eső és vele együtt az idei őszi csizmatrend. Ideje, hogy beszerezzük a legújabb, legtrendibb darabot - eláruljuk, melyek ezek.

PLT

A divat évről évre, évszakról évszakra változik, megújul, újjászületik, de vannak "örök darabok" a piacon. Idén sincs ez másként, a szolidabb és a vagányabb stílust kedvelő hölgyek is megtalálják a maguknak valót.

A 2011/12-es csizmadivat legszembetűnőbb változása, hogy idén  az erősen fiús vonalak lepték el a cipőboltok polcait. Persze ugyanúgy találunk visszafogott, klasszikus és extrém darabokat is.

A trend színekben is alkalmazkodik az őszi évszakhoz, így a bézs, a barna minden árnyalata, a sötétkék és a szürke dominál a téli cipők kínálatában.

A csizmák hossza is nagyon vegyes skálán mozog, ugyanúgy divat a bokacsizma, mint a combig  vagy a térd alá érő változat. Színes, mintás, vastagabb harisnyával viselhetjük bármelyiket egy csinos őszi szoknyával.

Anyagát tekintve a bőr, a lakk és szőrme hódít, és persze az örök divat a párducminta, melyet idén is bátran viselhetünk, ha divatosak akarunk lenni.

Az esős, borús napokon előkerülnek a fesztiválokat is meghódító gumicsizmák, melyek színben és mintában is nagyon vegyesek. Az élénk színek, a pöttyök,  a csíkok, az állatminta mind-mind trendinek számítanak.

Szerző: Káposztás Vivien

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!