Púder Nélkül

2011.07.02. 05:00

Törőcsik Marival játszik együtt a Megasztáros Patai Anna

Mosolygós, vidám, energikus kislánynak ismerhették meg a nézők Patai Annát. A még mindig csak tizenegy éves lányka lelkesedése a Megasztár óta csak fokozódott, büszkén meséli, nemrég elkészült első klipje, egymást érik a fellépései és már két színpadi darabban is szerepet kapott.

Matolcsi Renáta

- Jelenleg az Egy nyári éj mosolya című darabot próbáljuk, a bemutató július végén lesz Keszthelyen. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy együtt játszhatok Törőcsik Marival, nagyon szimpatikus, aranyos, kedves embernek tartom őt. A próbákon nagyon jól érzem magam, egyáltalán nem vagyok fáradt, talán azért, mert én a feladatokat nem munkának tartom, hanem játékként fogom fel – mondja Anna miközben édesapjával egy rádióműsorba igyekszik.

- A zenecsatorna már játssza a videoklipemet, mely a Küldd el a mosolyod című dalhoz készült. Galler András Indián rendezte, ő találta ki, hogy mi legyen a sztori, én pedig örömmel fogadtam minden ötletét, hiszen a végeredmény vidám, pörgős és mosolygós lett, olyan, amilyen én vagyok. A klip érdekessége, hogy a nővérem is látható benne. Katának régi vágya volt, hogy egyszer együtt szerepeljen velem, én pedig boldogam mondtam neki igent – meséli Anna, aki egyáltalán nem bánja, hogy a nyara nem pihenéssel telik. – Azért szakítok időt a kikapcsolódásra, még az is lehet, hogy később egy rövid nyaralás is belefér. Egyik alkalommal voltunk Balatonlellén, ott nagyon jól éreztem magam, de szeretnék egyszer a tengerhez is eljutni.

Anna egyáltalán nincs elkeseredve, hogy a Megasztár idő előtt befejeződött a számára, mint mondja, sikerült elérnie azt a célt, amit kitűzött maga elé. Felfigyeltek rá, a felkérések pedig folyamatosan érkeznek, s nem csak énekesként számítanak rá. A Bőrönd mese című darabban bebizonyította, kis színészként is megállja a helyét, s most, az új musical külföldi rendezője is jó hanggal megáldott, ösztönös tehetségnek nevezte őt. Bár Anna mosolygós, vidám személyiség, ezúttal egy komolyabb oldalát kell megmutatnia, de ez is megy neki, szorgalmas, mindent úgy csinál, ahogy azt kérik tőle. 

Határozott elképzelése van arról is, mit fog csinálni felnőttkorában. Az énekesi pálya mellett az állatorvosi munka is tetszene neki, de az biztos, hogy továbbtanul majd valamilyen főiskolán vagy egyetemen, mert ezt is célul tűzte ki maga elé. Most  kezdi majd a hatodik osztályt, s bár magántanuló, fontosnak tartja, hogy jó jegyei legyenek. Szülei nagy szeretettel veszik körül, apukája intézi a kis énekesnő dolgait, anyukája pedig még a fagyitól sem tiltja el, egy-egy adag időnként belefér a felfelé ívelő karrierbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!