Púder Nélkül

2008.12.31. 05:00

Bocs, csak rosszul látok!

Pedig én csak jó fej akartam lenni, felvenni a nálam vagy tizenöttel ifjabbak lazaságát, némi szlenggel és haverkodós közvetlenséggel oldani az alkalmi riportalany-riporter viszony feszességén. Erre két tini épphogy bimbódzó önérzetét sikerült lenulláznom, két ártatlan, de igen béna megjegyzéssel.

zaol.hu

Szóval buszpályaudvar, balhé utáni riport, csevej a fiatalokkal, egy kis való világ hangulat, beleszagolni a levegőbe, leírni a látottakat-hallottakat  - ez volt a feladat. Vagy tízen ácsorogtak egy kupacban, fotós kollégám fenyegető látványára hirtelen elpárolgott a fele, maradt három lány és egy fiú. Ha én ezt akkor tudom! Merthogy, miután két lányt kifaggattam, a harmadik, rövid hajú, pirospozsgás arcú, cigivel vagánykodó társuknak szegeztem a kérdést: és te, fiúként tartasz a balhés srácoktól?

- Lányként! - rakott helyre rögtön, majd látva, hogy a másodperc törtrésze alatt vagy ötvenszer váltok színt, igyekezett megnyugtatni: - Semmi gond, mások is kevernek...

Zavaromban valami olyasfélét motyoghattam, hogy szerintem csinosabb lennél hosszú hajjal, majd a negyedik felé biccentve  - nagyon hasonlított a másikra, de komolyan!  feltettem a megsemmisítő kérdést: "és a barátnőd?" Gyilkos pillantás kíséretében jött a válasz: "Fiú vagyok, b...szki!"


Még több szilveszteri humor itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!