PR

2020.07.10. 10:04

ZALAKAROS – Csobbanj bele a nyárba!

Ne bízd a véletlenre! Hozd ki a legtöbbet a szeszélyes nyárból, hiszen az ország kedvenc családi fürdője újra teljes kapacitásával vár mindenkit, legyen szó jó időről vagy rossz időről.

Fotó: CSEPREGI Tibor

Visszatért a megszokott kerékvágásba a Zalakarosi Fürdő, ahol újra nyitva van a több mint 12 hektáros strandfürdő összes medencéje, a beltéri élményfürdő, a gyerekvilág kinti és benti élménybirodalma, a gyógyvizes medencék, működnek a gyógyászati kezelések és a wellness részleg testet-lelket felüdítő kezelései.

A korlátozások után újra vár a nagy kedvenc, a vadonatúj szaunavilág, ahol naponta különleges ceremóniákkal készülnek a profi mesterek, hiszen a szaunázás a meleg nyári napokon még különlegesebb élményt nyújt.

Az idei nyár újdonsága egy új, a fürdő által üzemeltetett kávézó a Corner Caffee&Bar. Minden nap frissen, helyben sütött péksüteménnyel, zamatos Trucillo kávéval várják a strandolni érkező vendégeket. Napközben a hűsítő limonádék választéka csábít; ez dukál a csodásan megkomponált Segretto desszertkülönlegességek mellé.

A fürdő óriási területen helyezkedik el, amelynek köszönhetően kiválóan elhatárolható a rekreációs és az élmény zóna egymástól, így a pihenni vágyók és vizes kalandokat imádók is remekül szórakoznak. A mostani időszakot tekintve ez további előny, hiszen a szociális távolságtartásra sem nehéz ekkora területen figyelni.

Az előírások maximális betartásával fokozottan ügyelnek a vendégek biztonságára, többek között a higiéniai feltételek biztosítására. Kiemelt figyelmet fordítanak a takarításra, fertőtlenítésre, emellett kézfertőtlenítő pontokat helyeztek el a fürdő teljes területén, a mosdókban a kézfertőtlenítő szappant biztosítanak.

Ezzel együtt a nyitvatartás is visszaállt: a strand 9:00-19:00, az élményfürdő 9:00-21:00 óráig tart nyitva. Az egyes részlegek nyitvatartása ettől eltérhet, feltétlenül tájékozódj a weboldalon!

Belépőjegyek tekintetében ugyancsak megszokott rendszer szerint vehető igénybe a szolgáltatások. Kétfajta jegytípus közül választhatnak a vendégek: alap és komplex belépő, amelyet továbbra is az adott napon, csak a helyszínen lehet vásárolni, előzetes időpontfoglalás nélkül, ugyanez vonatkozik a gyógyászati és wellness kezelések igénybe vételére is.

KEDVEZMÉNYEK

WEST OF BALATON

Kérd a pecsétet a pénztárakban! Fedezd fel a Balaton legjobbjait 20% kedvezménnyel!

Nem kell mást tenned, mint jegyet váltani a következő látogatóhelyek egyikén, ahol a jegyed hátuljára egy 20% kedvezményre feljogosító pecsétet kapsz. Mutasd fel a listából egy másik hely pénztárában, és máris a fagyi árát megtakarítottad. Jól hangzik, nem?

Partnerek: Zalakarosi Fürdő, Zobori Élménypark, Helikon Kastélymúzeum-Keszthely, Balaton Felvidéki Nemzeti Park Kis-balatoni látogatóhelyei

 

ZALAKAROS KIDNESS – EGÉSZ ÉVBEN GYEREKNAP!

A KIDNESS olyan a gyerekeknek, mint a wellness a felnőtteknek! 3-12 év közötti gyerekek figyelem! Ez Nektek szól! Foglaljatok KIDNESS szállodába, vagy váltsátok ki KIDNESS igazolványotokat a Tourinform irodában 1000 Ft / fő áron, és legyetek egy VIP klub tagjai, akik a szezon fő attrakcióját díjmentesen tesztelhetik és számos upgrade-re jogosultak lehetnek az igazolvány birtokában. Sőt, ha ez nem lenne elég, év végén a KIDNESS igazolvány tulajdonosok regisztrációt követően egy nyereményjátékban is részt vesznek, ahol családi nyaralást + KIDNESS bringát, görkorit, vagy hátizsákot nyerhetnek!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában