Hirdetés

2023.07.17. 11:49

Napszemüveg erre a nyárra

Van két ütős érv is, ami a napszemüveg rendszeres viselése mellett szól. Az egyik a szemek, a látás védelme. Erre sokan hajlamosak legyinteni, pedig manapság a túlzottan erős UV-sugárzás sok problémát generálhat. A másik pedig a magától értetődő, szemmel látható tény: mert jól néz ki, trendi, és konkrétan öltöztet.

PR cikk

Miért nem jó a „bármilyen” variáció?

Egyes boltokban halomba öntve kaphatóak a napszemüvegek, és mintha csak egy túrkálóról lenne szó, mindenki arra nyúl rá, amire gondol. Ezek a típusok roppantul olcsóak, s ez bizony nem a véletlen műve. Ugyanis bár valóban napszemüvegek, de a létező legrosszabb minőségben. Ezek a fajták nem, hogy nem segítik elő a szemek egészségének megőrzését, valamint a látás támogatását, hanem éppen ellenkezőleg hatnak. Nem túlzás azt állítani, hogy folyamatos használat mellett még károkat is generálhatnak. Nem éri meg ilyesmiben gondolkodni.

Az persze jogos, hogy a legtöbben takarékoskodni szeretnének. Nincs is ezzel baj, ám mindez megoldható olyan módon is, hogy közben az egészségügyi célok is elérhető közelségbe kerülnek. Az Eyerim kuponkód például egy valamire vár: felhasználásra. A Kuplio.hu igazi tanácsadóvá válhat ebben a kérdésben is, mivel a felületén gyorsan, könnyen és egyszerűen kiválasztható az a kupon vagy kód, ami éppen aktuálisan nyerő.

Hogy mi az, ami bezsebelhető ezzel a könnyed mozdulattal? Anyagi muníció mégpedig nem kevés. Mert bár jogos az elvárás, miszerint a szemüveg minőséget testesítsen meg, ám ennek ára van logikusan. Viszont, ha egy ügyes mozdulattal előkerül a megfelelő kupon, akkor máris csökkenhetnek az árak, és rögtön befektetéssé avanzsálhat a beruházás.

Mi az idei év napszemüvegtrendje?

Az Alensa kupon beváltásával nemcsak pénz spórolható meg, hanem konkrétan bebiztosítható a beszerzés sikere, mégpedig a létező legdivatosabb formában. Hogy mit diktál a 2023-as esztendő ezen a területen? Túl sok új nincs a nap alatt, már az előző évek ízelítőül szolgáltak ebben a kérdésben.

A nagyméretű, arcot eltakaró modellek, vastag kerettel továbbra is trendiek. Aztán a pilótaszemüvegek is kedveltek, ahogy a sokszínű variációk is figyelemre méltóak. Az árnyalati gazdagság egyébként a lencséken is megfigyelhető, tehát nem pusztán a keret az, ami színekben pompázhat. És akkor mindez csupán a jéghegy csúcsa. Egyetlen egy dolog, azonban tényleges garanciává válhat, már ami a látványos sikert illeti, ez pedig az egyéni ízlés hangjának követése.

Van, akinek például egyáltalán nem áll jól, ha az arca láthatatlanná válik a napszemüvege mögött. Ez különösen keskeny, vékony arc, valamint kisméretű fejszerkezet esetén igaz. Ugyanakkor ez a modell valódi áldássá válhat mindazok számára, akik szívesen takarnának el egy-egy részletet az arcukból. Ebből is látszik, hogy ami az egyik embernek sikk, meg még praktikus is egyben, az a másiknak abszolút nem áll jól, és a legkevésbé sem tetszetős.

Összegezve: a napszemüveg mindenkor trendi választás, viszont túl az esztétikumon hangsúlyos odafigyelni a szemek egészségének megőrzésére, a látást támogató tényezők meglétére, a különböző speciális szűrők alkalmazására

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában