Olvasó

2010.04.06. 15:09

Zalaegerszegi diáklány sikere a Sztárpalánta országos tehetségkutató versenyen

Borsos Anna, a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium 10. osztályos 16 éves diákja, a Pálóczi Horváth Ádám Zeneiskola ének tanszakosa, Pánczél Kristóf tanítványa, arany minősítést nyert a Grund Klubhálózat által meghirdetett Sztárpalánta tehetségkutató verseny Csepelen megrendezett országos döntőjében, április 3-án, szombaton.

Az Olvasó

Az országszerte tartott regionális válogatók és a középdöntő után sok száz induló közül a döntőben junior kategóriában tizennyolc, 14-18 éves korú énekes szerepelt.

Közülük öten arany minősítést nyertek, Anna is. A "The Last Song" című film "When I Look at You" című betétdalát énekelte. Tanára, Pánczél Kristóf kísérte zongorán.

Az arany minősítéssel díjazottak (így Anna is) különdíjként kaptak egy lehetőséget egy közös CD elkészítésére a Kodolányi János Főiskola jazz tanszakának profi stúdiójában, Pély Barna közreműködésével, aki a zsűri elnöke volt a válogatókon és a döntőkön is.


A Duna TV a május első pénteki Kikötő című műsorában ad le egy összefoglalót a gáláról.


Beküldte: Anna édesanyja, Nagy Katalin


További információk a Sztárpalánta 2010 versenyről ITT!



Tekintse meg a When I Look at You dalt Miley Cyrus előadásában!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!