Nem játék

2021.12.11. 05:55

TikTok-trendből horrorvideó: egy évre lecsukták a tinilányt

A fiatal lány felelőtlen viselkedése életveszélyes sérüléseket okozott barátjának, akivel egy közösségimédia-trendet akartak kipróbálni.

A 19 éves Natasha Graham épp a balesetet megelőzően kapta kézhez jogosítványát, ám nem sokkal az örömteli esemény után, egy trükkvideó forgatása közben elvesztette uralmát járműve fölött, súlyosan megsebesítve a barátját – írja a Daily Record nyomán a Metropol.

Grahamék egy szupermarket parkolójában akarták elkészíteni a kisfilmet, mellyel a népszerű videómegosztó, a TikTok egyik trendjének szerettek volna hódolni. A motorháztetőn utazó sértett a felvétel alapján kezdetben jókedvűen nevetgélt és kiabált,  ám a jármű kanyargó mozgása miatt egyre kevésbé volt képes megőrizni egyensúlyát.

Végül a lány végzetes technikai hibájából kifolyólag a tinédzser lezuhant az autóról, és komoly sérüléseket, többek között koponyatörést, valamint agyvérzést szenvedett.

Natasha a bíróságon bűnösnek vallotta magát, ezt követően 12 hónap szabadságvesztésre és 18 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint 200 óra közmunkára ítélték, illetve két évre eltiltották őt a vezetéstől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!