Nagykanizsa

2015.08.06. 13:46

MSZP: Miért hallgatnak a Fidesz képviselői? Tájékoztató a bevándorlók sormási elhelyezésével kapcsolatban

Nagykanizsa - Miért hallgatnak a Fidesz képviselői? címmel tartott tájékoztatót a bevándorlók sormási elhelyezésével kapcsolatban dr. Fodor Csaba, a szocialista párt megyei elnöke.

Pásztor András

Dr. Fodor Csaba tegnap elsősorban Cseresnyés Péter kormánypárti parlamenti képviselőt és Dénes Sándor polgármestert korholta, amiért nem tájékoztatták a helyieket, s nem emelték fel szavukat a tervezett sormási befogadóállomás ellen.

Mi kell még ahhoz, hogy rádöbbenjünk, a jelenlegi cinikus hatalom nem törődik a polgárok véleményével kérdezte a szocialista politikus, aki szerint a kormány csak gyűlöletkeltésre használja fel a menekültek problémáját. A megoldást az MSZP már hónapokkal ezelőtt felkínálta, a kerítésre szánt pénzekből meg lehetne erősíteni a határvédelmet, mind technikai felszerelés, mind személyi állomány tekintetében.

Dr. Fodor Csaba hangsúlyozta: a hatalom ugyan megígérte, hogy mindent megtesz a közbiztonság és a közegészségügy megtartása érdekében, de konkrét intézkedési tervről senki sem tud.

A fiatalkorúak javítóintézete után lehet, hogy Cseresnyés Péter sikerként könyveli el, hogy Sormáson befogadóállomás létesül, de ezt a polgárok nem tartják annak - mondta dr. Fodor Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!